Mailing Marketing

Segons els estudis, el 67% dels venedors afirmen que  l'Email Màrqueting és l'estratègia de màrqueting digital més efectiva. Els consumidors cada vegada estan més predisposats a acceptar rebre informació comercial. 

Tenir informació digitalitzada dels consumidors, permet crear campanyes totalment personalitzades a cada tipus de consumidor. D'aquesta manera s'aconsegueix maximitzar el nombre de vendes respecte al públic objectiu.

En StrateBI som especialistes en Business Intelligence, facilitant la presa de decisions empresarials en base a dades reals i / o simulats.

Això ens ha permès crear l' Email Marketing Intelligence, un nou concepte que convergeix el "tradicional" màrqueting per correu electrònic amb la potència optimitzadora de la tecnologia Business Intelligence.

El Email Màrqueting Intelligence permet estratègies com:
 

  • ✳ Dissenys d'emails personalitzats 

Gracias a la aplicación de BI se pueden detectar diferentes perfiles de consumidores para un mismo producto. Con esta información es posible enviar emails totalmente personalizados y adaptados a cada tipo de consumidor. 
 

  • ✳ Hores de llançament de campanyes òptimes segons el perfil del consumidor

El dia de la setmana i l'hora a la qual es llança una campanya d'email màrqueting, estan directament relacionats amb la ràtio d'obertures i clics. Gràcies a la tecnologia Business Intelligence es pot esbrinar el moment òptim de llançament, segons el perfil del consumidor.

  • ✳ Billing Marketing

Seleccionant consumidors per un determinat producte facturat, és possible relacionar altres productes amb perfils potencialment semblants.

  • ✳ Creació de llistes de consumidors VIP, mostreigs aleatoris automàtics

Podem extreure una llista amb aquells consumidors que responen més vegades i més ràpid a una campanya de màrqueting. O també, obtenir una relació d'elements d'una població amb mateixa probabilitat de resultar elegits, amb pocs clics. Permetent així llançar campanyes de prova per a aquesta llista i estudiar la seva acceptació abans de llançar-se a una campanya amb un espectre de públic objectiu molt més ampli.

A StrateBI podem  crear campanyes de màrqueting per correu electrònic tradicionals, per després analitzar el seu impacte amb sistemes Business Intelligence; realitzar campanyes MEMBER GET MEMBER, on els mateixos consumidors ajuden a ampliar el nombre de registres a la base de dades; o noves campanyes d'Email Màrqueting Intelligence amb missatges i dissenys adaptats a cada perfil del consumidor.

Cuadro de Mando Email Marketing

Mostres

Intuitiva presentació de la informació

Integración de datos de Email Marketing


 

Les nostres campanyes es caracteritzen per:

▶ Disseny de plantilles d'email (Eye tracking + Màrqueting)

▶ Auditoria de Marketing : estadístiques amb quadres de comandaments i visors OLAP, que permeten navegar per les dades des de qualsevol perspectiva.

▶ Compatible amb totes les bases de dades, CMs i altres sistemes . Podem extreure llistes d'usuaris amb els seus perfils des de qualsevol sistema d'informació.

▶ Servidors d'enviament lliures de qualificacions SPAM . La reputació del servidor d'enviament és clau perquè els filtres de correu brossa permetin la recepció de correus electrònics.

▶ Cumpliment de la LOPD i la LSSICE .