CRM Marketing

SuiteCRM es el millor CRM Open Source del mercat. Incrementa l'eficiència dels equips de vendes permetent als comercials controlar, compartir, i organitzar contactes i oportunitats, mantenir la relació amb els clients i facilitar la previsió de vendes de l'empresa.

Des de Stratebi hem barrejat el potencial de SuiteCRM amb la plataforma i eines de Pentaho BI per crear una solució amb la qual poder analitzar els més diversos indicadors de rendiment (KPIs) de marketing i de relació amb els clients.

Tota l'estratègia comercial, perfectament integrada per a la presa de decisions!

A més, pots creuar la informació amb la potent solució Social BI, que permet integrar l'activitat de les xarxes socials amb la informació de news, google analytics, youtube, etc.

Aquesta combinació d'eines integrades dóna llibertat al professional per poder analitzar les dades des de diferents punts de vista segons les seves necessitats:
 
  • ✓ Analitzar les oportunitats per sectors, localització, comercials ... o qualsevol dimensió pròpia de l'empresa.
  • ✓ Analitzar el forecast permetent realitzar simulacions mitjançant "What if".
  • ✓ Estudiar la informació dels comptes i els seus resultats davant de campanyes. Amb això s'aconseguirà saber més dels clients i crear campanyes de màrqueting més dirigides als sectors.
  • ✓ Establir relacions com que la qualitat del servei postvenda es plasmi en un increment de noves vendes.

  • I molt més depenent dels indicadors que es vulguin analitzar!
 
Stratebi desenvolupa recursos visuals per explorar les dades sobre qualsevol tipus d'indicador. El professional podrà analitzar-ho amb informes, quadres de comandament, visors OLAP ...
Cuadros de mando CRM Marketing

Mostres

Quadres de comandament personalitzables i interactius

Cuadros de mando CRM Marketing

Potent visor OLAP

Cuadros de mando CRM Marketing

Motor d'informes amb exportació a Excel, CSV i PDF

Cuadros de mando CRM Marketing