Business Intelligence in the cloud

Les eines  Open Business Intelligence són solucions que transformen dades en informació i coneixement per tal de crear noves estratègies i objectius que aportin a les organitzacions un valor afegit i major competitivitat. 

 

Cloud computing és el nou concepte d'eines allotjades en servidors remots. Aquestes eines proveeixen a organitzacions o usuaris el poder de les mateixes sense necessitat d'instal·lacions o configuracions en els seus sistemes. 
 
Sumant aquests dos conceptes ha nascut LinceBI, un servei  preconfigurat que brinda accés remot a l'eina líder en Business Intelligence Open Source totalment  GRATUÏTA per mitjà d'un navegador convencional o des d'un dispositiu mòbil. 

LinceBI es basa en un esquema de cloud computing que elimina la necessitat d'invertir en infraestructures i en programari. Tot de forma senzilla i en pocs passos. 

Lince Bi. Business Intelligence in the cloud

Qué es pot fer amb LinceBI?

Amb  LinceBI, l'usuari podrà tenir una solució totalment equipada amb els millors components per Pentaho. Per exemple, STPivot per a la creació de taules pivotants o STDashboard per a la creació de quadres de comandament de forma senzilla. 

A més, la solució en el núvol inclou tot el potencial del Business Intelligence tradicional:
 

  • ✓ Repositori de dades centralitzat. L'administrador podrà pujar dades i crear els seus propis esquemes OLAP per ser explorats mitjançant components de taules dinàmiques o dashboards.
  • ✓ Connecta la teva BD a LinceBI o puja les teves dades en un format CSV amb l'assistent Wizard.
  • ✓ Seguretat. Es podrà protegir tots els elements visuals, podent ser compartits o establir permisos en ells.
  • ✓ Exportar els recursos a altres formats (XLS, PDF, CSV ...)
  • ✓ Creació d' taules dinàmiques amb STPivot
  • Creació d' quadres de comandament  amb STDashboard
  • ✓ Creació d' informes amb tecnología Drag & Drop de forma senzilla.
  • ✓ Compatibilitat  amb qualsevol avegador i dispositiu
Lince Bi. Business Intelligence in the cloud